Pico Bello Schoenen

Pico Bello schoenen is een echt familiebedrijf. Bij ons heerst een open sfeer en we werken met veel passie maar ook met gezelligheid en aandacht voor elkaar. Dat is de kracht naar onze klanten toe. Onze klanten komen van Urk, maar zeker ook verder uit de regio. En daar zijn we best trots op! Ons jonge team bestaat uit mensen die van aanpakken weten. Iedereen die bij ons werkt heeft een zwak voor schoenen, houdt niet van stilzitten en vindt het leuk met mensen om te gaan.

Onze schoenen zijn mooi en eigentijds. We verkopen schoenen voor elke beurs, maar de kwaliteit staat altijd voorop. Daarin doen we geen concessies. Van onze klanten horen we dat onze collectie nét even anders is dan die van andere schoenenwinkels in de regio. En geregeld verbazen nieuwe klanten zich over onze uitgebreide collectie kinderschoenen. Daar doen wij ons best voor!

Contactgegevens

Hofstee 5 (winkelplein de Hofstee)
8321 HG  Urk (Flevoland), Nederland
T 0527-262999
info@picobelloschoenen.nl

Openingstijden

Maandag: 14:00–18:00 uur
Dinsdag: 09:00–18:00 uur
Woensdag: 09:00–18:00 uur
Donderdag: 09:00–18:00 uur
Vrijdag: 09:00–20:00 uur (koopavond)
Lunchpauze werkdagen: 12:30-14:00
Zaterdag: 09:00–16:00 uur (hele dag open)
Zondag: gesloten

De geschiedenis

Pico Bello Schoenen heeft een lange voorgeschiedenis

Klaas en Alie de Boer begonnen in 1970 met de schoenen- en later tevens sportzaak op het Hofstee plein. Dertig jaar lang runden zij het bedrijf met plezier tot het tijd was de winkel over te doen aan de beide dochters.

In maart 2000 kreeg de winkel een opfrisbeurt. Ali Klasina en Marijtje de Boer startten een moderne winkel: Pico Bello schoenen! Zij voerden een volledig nieuw assortiment door. Zo voldeden ze aan de vraag en smaak van dat moment. Na een periode van gestage groei en uitbreiding van het assortiment werd in 2009 de winkel grondig verbouwd. De winkel onderging een metamorfose en werd opnieuw aangepast aan de eisen van de moderne consument.

Pico Bello Schoenen bleef groeien. En in 2012 mogen Ali Klasina en Marijtje  zich met trots middenstanders van het jaar noemen.

In het voorjaar van 2016 werd de winkel weer flink verbouwd. De kinderhoek is twee keer zo groot geworden en bezit nu een echte catwalk waarop je nieuwe schoenen geshowd mogen worden.

OVER ALI KLASINA MAZEREEUW-DE BOER
Ik houd niet van stilzitten

Ali Klasina, van 16 februari 1980, is nogal een bezige bij. Naast een gezin met 3 jonge kinderen is ze veel tijd kwijt aan de inkoop en planning voor de winkel en daarnaast is ze druk met het bijhouden van de website en social media. En dan moeten de schoenen ook nog verkocht worden natuurlijk! In haar vrije tijd gaat ze lekker sporten of bijpraten met vriendinnen.

OVER MARIJTJE BAKKER- DE BOER
Schoenen zijn een sieraad

Marijtje, van 5 december 1984, is gelukkig getrouwd met Harm en heeft 3 kinderen. Ze doet samen met haar zus de inkoop en regelt de administratie. Verkopen kan ze als geen ander en meerdere klanten naar tevredenheid tegelijk helpen is haar specialiteit. De schaarse vrij tijd wordt door Marijtje besteed aan het onderhouden van de brede familie- en vriendenkring.

Instagram

Instagram has returned invalid data.