Momenteel geen openstaande vacatures

Pico Bello schoenen is een echt familiebedrijf. Bij ons heerst een open sfeer en we hebben het gezellig met elkaar. Dat is de kracht naar onze klanten toe. Onze klanten komen van Urk, maar zeker ook verder uit de regio. En daar zijn we best trots op! Ons jonge team bestaat uit mensen die van aanpakken weten. Iedereen die bij ons werkt heeft een zwak voor schoenen, houdt niet van stilzitten en vindt het leuk met mensen om te gaan.

Onze schoenen zijn mooi en eigentijds. We bieden schoenen aan in verschillende prijsklassen. Van onze klanten horen we dat onze collectie nét even anders is dan die van andere schoenenwinkels in de regio. Daar doen wij ons best voor!

Pico Bello Schoenen heeft een lange voorgeschiedenis.

Klaas en Alie de Boer begonnen in 1970 met de schoenen- en later tevens sportzaak op het Hofstee plein. Dertig jaar lang runden zij het bedrijf met plezier tot het tijd was de winkel over te doen aan de beide dochters.

In maart 2000 kreeg de winkel een opfrisbeurt. Ali Klasina en Marijtje de Boer startten een moderne winkel: Pico Bello schoenen! Zij voerden een volledig nieuw assortiment door. Zo voldeden ze aan de vraag en smaak van dat moment. Na een periode van gestage groei en uitbreiding van het assortiment werd in 2009 de winkel grondig verbouwd. De winkel onderging een metamorfose en werd opnieuw aangepast aan de eisen van de moderne consument.

Pico Bello Schoenen bleef groeien. Ali Klasina en Marijtje mogen zich met trots middenstanders van het jaar 2012 noemen.

geschiedenis geschiedenis02

In het voorjaar van 2016 is de winkel weer flink verbouwd. De kinderhoek is twee keer zo groot geworden en bezit nu een echte catwalk waarop je nieuwe schoenen geshowd mogen worden.